Eengezinswoningen

Eengezinswoningen

In Vlaardings Geluk III worden drie typen eengezinswoningen gerealiseerd. Hieronder tref je per woningtype een omschrijving aan.

Parkwoningen (UITVERKOCHT)

Prijzen vanaf € 258.500,- tot € 310.000,- v.o.n.

De Parkwoningen kijken uit over ’t Nieuwelant park en zijn verkrijgbaar in drie varianten.

Hoekwoning
De hoekwoning is een drielaagse woning met een woonoppervlak van 149 m². De ingang van de woning bevindt zich aan de zijkant. Aan de voorzijde bevindt zich de keuken met een erker waar je een gezellig zithoekje kunt creëren. De woonkamer grenst aan de tuin die gelegen is op het zuidwesten.

Op de eerste verdieping heb je de beschikking over drie slaapkamers en een badkamer. De badkamer bevindt zich in basis in het midden van de woning, maar het is ook mogelijk om deze te verplaatsen naar de voor- of achterkant.

Op de tweede verdieping vind je de vierde slaapkamer en een open ruimte die je nog naar eigen wens kunt indelen. Het is mogelijk om hier nog een extra kamer te creëren.

Rijwoningen

Bij de rijwoningen varieert de woonoppervlakte van 123 tot 148 m². Het verschil zit hem in de hoogte van het dak. Bij een aantal woningen is de kap als het ware opgetild waardoor er op de tweede verdieping meer ruimte is.

Via de voordeur kom je in de hal met het toilet, meterkast en trap naar de eerste verdieping. Aan de voorzijde van het huis bevindt zich de open keuken die uitkijkt over het groene park. Door de hoge openslaande deuren haal je buiten echt naar binnen. De woonkamer grenst aan de achtertuin en is uit te breiden met een uitbouw van 2,4 meter. Achterin de tuin staat een berging en is er plaats voor het parkeren van de auto.

Op de eerste verdieping liggen drie slaapkamers en de badkamer. Bij de woningen met het hoge dak ligt op de tweede verdieping de vierde slaapkamer. Bij de woningen met het lagere dak is de tweede verdieping nog geheel vrij indeelbaar. Maak hier bijvoorbeeld een master bedroom of een ruime logeerkamer.


Type In de Wolken (UITVERKOCHT)

Prijzen vanaf € 245.000,- v.o.n.

Type In de Wolken is een eengezinswoning met een woonoppervlakte van 121 m2 en is inmiddels in het echt te bewonderen in de 2e fase van Vlaardings Geluk. De keuken bevindt zich aan de voorzijde van de woning en staat in open verbinding met de woonkamer. Met een uitbouw aan de achterzijde kun je de woonkamer nog verder vergroten. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer. De zolderverdieping kun je naar eigen wens indelen. Bijvoorbeeld om een werkkamer of extra slaapkamer te creëren.

Van dit type worden ook 7 huurwoningen gerealiseerd. Deze worden verhuurd door Waterweg Wonen. Op dit moment is het nog niet mogelijk om in te schrijven voor de huurwoningen. Zij worden in de toekomst aangeboden via Woonnet Rijnmond. Voor meer informatie over het inschrijven bij Woonnet Rijnmond kun je contact opnemen met Waterweg Wonen via 010-248 88 88.


Waterwoningen (UITVERKOCHT)

Prijzen vanaf € 320.000,- v.o.n.

De Waterwoningen zijn de grootste eengezinswoningen in Vlaardings Geluk III. Hier heb je, verdeeld over drie woonlagen, de beschikking over 162 m2 woonoppervlak. De auto staat lekker dichtbij geparkeerd voor de woning en in de aangrenzende berging is voldoende ruimte voor de fietsen en de opslag van spullen. De begane grond wordt standaard voorzien van een uitbouw waardoor er een extra ruime woonkamer ontstaat. De achtertuin grenst aan het water en vanuit je luie stoel je heb je uitzicht over park 't Nieuwelant.

Op de eerste verdieping bevinden zich twee grote slaapkamers en de badkamer. Ook op de tweede verdieping zijn twee grote slaapkamers aanwezig en heb je de mogelijkheid tot het creëren van een tweede badkamer. Een aantal woningen is voorzien van een dakopbouw die gebruikt kan worden voor diverse doeleinden. Wat dacht je van een leuke speelkamer voor de kids of misschien wel een kantoor aan huis? Jij mag het zeggen.


Divide