Appartementen

Appartementen (UITVERKOCHT)

Te koop vanaf € 235.000,- v.o.n.

Het appartementengebouw van Vlaardings Geluk III bestaat uit 16 appartementen en kijkt uit over park 't Nieuwelant.  Op de begane grond bevindt zich de entree met de lift en het trappenhuis. De bergingen zijn bereikbaar via een aparte entree of via de centrale hal. Bij ieder appartement is een parkeerplaats en een berging inbegrepen.

De appartementen variëren in woonoppervlakte van 94 tot 173 m2. Bij de meeste appartementen kun je kosteloos kiezen uit twee indelingsvarianten. Hieronder tref je per appartement een korte omschrijving aan.

Type A1

Appartement A1 is met 134 vierkante meter één van de grootste appartementen van Vlaardings Geluk. Je vindt het op de begane grond. Je beschikt over drie slaapkamers en twee inpandige bergingen. Bijzonder aan het appartement zijn de vier openslaande deuren naar de tuin, waardoor er altijd veel daglicht naar binnen valt. Je kunt kiezen uit twee indelings varianten. In variant 1 beschik je over een aparte keuken/eetkamer met ruimte voor een kookeiland. Zowel de living als de eetkamer bevinden zich aan de tuinzijde. In variant 2 ligt de keuken/eetkamer aan de voorzijde, waarbij het woongedeelte aan de tuin grenst. Ook de masterbedroom bevindt zich in deze variant aan de tuinzijde waardoor je zo vanuit je bed de tuin in wandelt. In beide varianten is er voldoende ruimte voor een grote eettafel, zodat je gezellig met familie en vrienden kunt tafelen.


Type A2

De appartementen van type A2 zijn 99 vierkante meter groot en op het zuiden georiënteerd. Ideaal als je graag in de zon zit. Je kunt bij dit woningtype kiezen uit twee varianten. Variant 1 heeft drie slaapkamers zodat er genoeg ruimte is voor hobby’s en logees. Houd je erg van koken? Ga dan voor variant 2. In deze indeling vervalt één slaapkamer waardoor er ruimte ontstaat voor een grote keuken. In beide varianten beschik je over twee inpandige bergingen, voor bijvoorbeeld het plaatsen van de wasmachine of het stallen van de voorraad.


Type A3

Appartement A3 is een hoekappartement en heeft een woonoppervlak van 94 vierkante meter. Je vindt dit appartement op de eerste tot en met de vierde verdieping. Ook bij deze woningen kun je kiezen uit twee varianten. Variant 1 heeft een riante kook- en leefruimte, die zeer geschikt is voor gezellige etentjes met vrienden en familie. Wil je liever een extra slaapkamer? Kies dan voor variant 2. Welke variant je ook kiest, er valt veel daglicht naar binnen dankzij de vier openslaande deuren naar het balkon. Daarmee kun je met mooi weer ook nog eens jouw woonruimte uitbreiden.

* Bij de appartementen aan de kant van de Waterwoningen (type A3.1) kan alleen gekozen worden voor variant 1.


Type A4

Appartement A4 heeft een woonoppervlak van 130 vierkante meter en ligt op de vijfde etage. Het is een ruim appartement met drie slaapkamers, een comfortabele living met keukenhoek en een aparte eetkamer. Je kunt ook kiezen voor een variant met een riante leefkeuken, met voldoende ruimte voor een eettafel. Daar kun je heerlijk met familie en vrienden koken en eten.

Ongeacht de keuze, er valt altijd veel daglicht naar binnen, dankzij de vier openslaande deuren naar het balkon. Daarmee kun je met mooi weer ook nog eens de living uitbreiden.


Type A5

Appartement A5 ligt op de vijfde etage. Met een woonoppervlak van 102 vierkante meter, twee slaapkamers en een mooie buitenruimte is het hier goed toeven. De woonkamer en keuken liggen aan de balkonzijde waardoor er veel daglicht naar binnen komt. Hier heb je voldoende ruimte voor een kookeiland, grote eettafel en ruime zithoek.Type A6

Appartement A6 is het penthouse, op de zesde etage. Met een woonoppervlak van 173 vierkante meter en een geweldig uitzicht over het park en de wijk, is het genieten met een grote G. Je beschikt in het penthouse over vier slaapkamers en maar liefst drie buitenruimtes. Op het grote dakterras past met gemak een grote eettafel, hottub en een buitenhaard. Er zijn twee varianten mogelijk. In variant 1 zitten twee badkamers. Wil je liever een grote inloopkast aan de slaapkamer? Kies dan voor variant 2 waarbij 1 badkamer wordt ingeruild voor de droom van elke vrouw.Divide