Nieuws

Nieuws

03nov

Eerste woningen opgeleverd!

De eerste oplevering in Vlaardings Geluk III is een feit! Gisteren droeg uitvoerder Rob de eerste sleutels van de huurwoningen over aan Waterweg Wonen.
Lees meer
06feb

Alle woningen zijn verkocht

Goed nieuws, bouwnummer 72 is verkocht. Op vrijdag 3 februari hebben Anouk en Jaime hun handtekening gezet voor de laatste beschikbare woning. Een prachtige parkwoning.
Lees meer
19dec

2017 is the year to sparkle!

De feestdagen staan weer voor de deur. Tijd om de kerstboom op te tuigen, het kerstdiner voor te bereiden en te proosten op een mooi nieuw jaar met vrienden en familie.
Lees meer
01dec

Eerste paal zit in de grond!

Onder het toeziend oog van ruim 150 toekomstig bewoners en relaties sloeg wethouder Hans Versluijs vandaag de eerste paal voor Vlaardings Geluk III de grond in.
Lees meer
19okt

Beschikbare woningen Vlaardings Geluk III

De start bouw van Vlaardings Geluk III komt steeds dichterbij. Wie straks ook graag in deze buurt wil wonen heeft nog een kans! Er zijn namelijk nog een paar Parkwoningen beschikbaar.
Lees meer
22aug

Parkwoningen te koop!

De vakantie is voorbij dus tijd voor een korte update. In de zomer zijn de eerste koopcontracten voor de laatste fase getekend, maar zijn er ook een aantal kandidaten afgevallen. Er zijn dus nog Parkwoningen beschikbaar!
Lees meer
13jul

Succesvolle toewijzing woningen fase III

Afgelopen maandag sloot de inschrijftermijn voor de woningen in de laatste fase van Vlaardings Geluk III. Dinsdag is de puzzel gelegd en hebben we alle woningen kunnen toewijzen. Een mooi resultaat!
Lees meer
29jun

Verkoopinformatie fase III online

Alle benodigde informatie staat online, de woningconfigurator doet het en het inschrijfformulier is gereed. Tijd om te starten met de verkoop van de laatste 18 woningen van Vlaardings Geluk III!
Lees meer
13jun

Start verkoop laatste fase

Het is zo ver! We gaan van start met de verkoop van de laatste fase van Vlaardings Geluk III.
Lees meer
12jun

Eerste fase uitverkocht!

Goed nieuws vanuit Vlaardingen. Drie maanden na de start verkoop zijn de woningen uit de eerste fase (10 Waterwoningen en 16 appartementen) allemaal verkocht.
Lees meer
03jun

Eerste koopcontracten fase II getekend!

Arjan & Charissa zijn helemaal "in de wolken", want vandaag ondertekenden zij het koopcontract voor hun gloednieuwe huis in Vlaardings Geluk III.
Lees meer
10mei

Toewijzing woningen fase II

Afgelopen vrijdag sloot de inschrijftermijn voor de woningen van fase II en het goede nieuws is dat we alle woningen hebben kunnen toewijzen. Alle gelukkigen van harte gefeliciteerd!
Lees meer
Divide