Locatie

Locatie

Vlaardings Geluk wordt gerealiseerd in de wijk Babberspolder. Deze wijk, aan de oostkant van Vlaardingen, heeft een ware metamorfose ondergaan. Afgezien van het vele groen in de wijk is bijna alles nieuw in en om Vlaardings Geluk. Nieuwe buren, een nieuw winkelcentrum, nieuwe speelplekken en nieuwe scholen: de afgelopen jaren is Babberspolder-Oost veranderd in een prachtige en geliefde plek om te wonen. 

Vlaardings Geluk ligt dicht bij de uitvalswegen naar de A4 en A13 en ook zijn er goede openbaar vervoersvoorzieningen, waaronder het treinstation Vlaardingen-Oost.

Groen en recreatie

Lekker buiten zijn kan prima rondom Vlaardings Geluk III. Met de kinderen lekker klimmen in het Klauterwoud of sla een balletje op golfbaan Broekpolder.

  


Onderwijs om de hoek

Heb je schoolgaande kinderen? Ook dan zit je perfect! Babberspolder heeft een goed aanbod in zowel lagere als middelbare scholen.

  


Praktisch en gezellig

En ook voor de dagelijkse boodschappen hoef je niet ver! Winkelcentrum Van Hogendorpkwartier ligt op vijf minuten loopafstand. Geen zin om te koken? Dan ben je op de fiets in 10 minuten in het centrum voor een gezellig avondje uit eten!

  

Divide